Kerékpáros szállás, tábor > Kerékpár - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kerékpáros szállás, tábor > 7 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Na-Túra
http://www.na-tura.hu/index.php?p=taborok/bringas

Kerékpáros tábor a Fertő-táj Világörökségen

Na-Túra
Ágasvári Turistaház
http://www.agasvar.hu/turistahaz/index.html

Az Ágasvári Turistaház egész éven át várja a megpihenni vágyó vándorokat. Egy kis frissítő italra, egy laktató ebédre, vagy ha megszállni szeretne, térjen be hozzánk!

Ágasvári Turistaház
Almásliget vendégház Mátramindszent
http://www.matravendeghaz.com

Csendes Mátrai zsákfaluban, szép régi parasztház nagy kerttel, fedett terasszal kiadó családoknak, baráti társaságoknak. A faluból gyalogos és kerékpáros túrák tehetők a Mátra legszebb kirándulóhelyeire.

Almásliget vendégház Mátramindszent
Börzsöny turistaház
http://www.borzsonyturistahaz.hu

Budapesttől 64km-re Borsosberény szélén található a Börzsöny turistaház. A ház 5 szobájába összesen 24 vendéget vár. Társalgóval, zuhanyzókkal, és jól felszerelt konyhával rendelkezik. Udvarán parkolásra , sátorozásra, sportolása, és bográcsozásra is van lehetőség. A turistaház kitűnő kiindulási pont Börzsönyi túrákhoz, és a környék megtekintéséhez. Minden csoport vendégünk egy palacsintázásra!

Börzsöny turistaház
Antarik Túristaház
http://www.antarik.cz

Az Antarik hegyi vendégház a Beszkidekban és Jávornik-hegységben gyönyörű természeti környezetében kínál szálláslehetőséget. Látogasson el felüdülni hozzánk, és válassza valamelyik különleges masszázsunkat, a szaunát, vagy az Ayurvédikus gyógynövényes gőzfürdőt. A tél nagyszerű síelési lehetőséget kínál, nyáron pedig túrázásra és hegyi kerékpározásra van lehetőség. Ideális hely családi nyaraláshoz, nálunk a béke szigetére lel, és friss energiával töltekezhet fel.

Antarik Túristaház
Bringaház - a kerékpárosbarát szálláshely, nem csak kerékpárosoknak!
http://bringahaz.hu

Ha nyugodt, ám egyben mozgalmas szabadságra vágyik, látogasson el a legkisebb Balaton-parti községbe, Balatonrendesre! Balatonrendes a Káli-medence peremén, Badacsony és Révfülöp között található, Révfülöp 4km, Badacsony pedig 10 kilométeres távolságban helyezkedik el. Nagyon sok hazai természeti kincset vehetünk célba (természetesen nem csak kerékpárral), könnyedén elérhetjük a salföldi majort, a Hegyestűt, gyönyörködhetünk akár a badacsonyi, akár a Szent György-hegyi bazaltorgonákban, meglátogathatjuk a szigligeti várat, megpihenhetünk a tapolcai malom tó partján, vagy csónakázhatunk a Tavasbarlangban. Csodás panoráma tárulhat elénk akár a révfülöpi, akár az ábrahámhegyi kilátóból, melyek közelebb vannak, mint 5km! Köszönhetően a révfülöpi és a badacsonyi hajóállomásnak, a túlpart is elérhető közelségbe kerül. Az edzettebb kerékpárosoknak Keszthely, Hévíz, Sümeg, Tihany, illetve Balatonfüred távolsága sem fog gondot okozni!

Bringaház - a kerékpárosbarát szálláshely, nem csak kerékpárosoknak!
Kastélyhotel Sasvár , Parádsasvár
http://www.wellnesshetvege.hu/wellness_hotel/Kastelyhotel_Sasvar,Paradsasvar ...

vezérlő elvünk " amennyi szoba, annyi szolgáltatás "!

Kastélyhotel Sasvár , Parádsasvár
Hirdetések
Oldal leírása
kerekpar.wyw.hu: WYW Kerékpár. Kerékpár üzletek, boltok, nagykereskedés. Kerékpár programok, újságok, magazinok, játékok, túraútvonalak. Kerékpár felszerelés, órák, nyergek, GPS, sisakok...
Gyűjteményünkben 325 válogatott kerékpár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 325 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 145314