Kerékpáros szállás, tábor > Kerékpár - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kerékpáros szállás, tábor > 7 weboldal. Kategória leírása:

kerekpar.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Na-Túra
Na-Túra
http://www.na-tura.hu/index.php?p=taborok/bringas

Kerékpáros tábor a Fertő-táj Világörökségen

www.na-tura.hu
Ágasvári Turistaház
Ágasvári Turistaház
http://www.agasvar.hu/turistahaz/index.html

Az Ágasvári Turistaház egész éven át várja a megpihenni vágyó vándorokat. Egy kis frissítő italra, egy laktató ebédre, vagy ha megszállni szeretne, térjen be hozzánk!

www.agasvar.hu
Almásliget vendégház Mátramindszent
Almásliget vendégház Mátramindszent
http://www.matravendeghaz.com

Csendes Mátrai zsákfaluban, szép régi parasztház nagy kerttel, fedett terasszal kiadó családoknak, baráti társaságoknak. A faluból gyalogos és kerékpáros túrák tehetők a Mátra legszebb kirándulóhelyeire.

www.matravendeghaz.com
Börzsöny turistaház
Börzsöny turistaház
http://www.borzsonyturistahaz.hu

Budapesttől 64km-re Borsosberény szélén található a Börzsöny turistaház. A ház 5 szobájába összesen 24 vendéget vár. Társalgóval, zuhanyzókkal, és jól felszerelt konyhával rendelkezik. Udvarán parkolásra , sátorozásra, sportolása, és bográcsozásra is van lehetőség. A turistaház kitűnő kiindulási pont Börzsönyi túrákhoz, és a környék megtekintéséhez. Minden csoport vendégünk egy palacsintázásra!

www.borzsonyturistahaz.hu
Antarik Túristaház
Antarik Túristaház
http://www.antarik.cz

Az Antarik hegyi vendégház a Beszkidekban és Jávornik-hegységben gyönyörű természeti környezetében kínál szálláslehetőséget. Látogasson el felüdülni hozzánk, és válassza valamelyik különleges masszázsunkat, a szaunát, vagy az Ayurvédikus gyógynövényes gőzfürdőt. A tél nagyszerű síelési lehetőséget kínál, nyáron pedig túrázásra és hegyi kerékpározásra van lehetőség. Ideális hely családi nyaraláshoz, nálunk a béke szigetére lel, és friss energiával töltekezhet fel.

www.antarik.cz
Bringaház - a kerékpárosbarát szálláshely, nem csak kerékpárosoknak!
Bringaház - a kerékpárosbarát szálláshely, nem csak kerékpárosoknak!
http://bringahaz.hu

Ha nyugodt, ám egyben mozgalmas szabadságra vágyik, látogasson el a legkisebb Balaton-parti községbe, Balatonrendesre! Balatonrendes a Káli-medence peremén, Badacsony és Révfülöp között található, Révfülöp 4km, Badacsony pedig 10 kilométeres távolságban helyezkedik el. Nagyon sok hazai természeti kincset vehetünk célba (természetesen nem csak kerékpárral), könnyedén elérhetjük a salföldi majort, a Hegyestűt, gyönyörködhetünk akár a badacsonyi, akár a Szent György-hegyi bazaltorgonákban, meglátogathatjuk a szigligeti várat, megpihenhetünk a tapolcai malom tó partján, vagy csónakázhatunk a Tavasbarlangban. Csodás panoráma tárulhat elénk akár a révfülöpi, akár az ábrahámhegyi kilátóból, melyek közelebb vannak, mint 5km! Köszönhetően a révfülöpi és a badacsonyi hajóállomásnak, a túlpart is elérhető közelségbe kerül. Az edzettebb kerékpárosoknak Keszthely, Hévíz, Sümeg, Tihany, illetve Balatonfüred távolsága sem fog gondot okozni!

bringahaz.hu
Kastélyhotel Sasvár , Parádsasvár
Kastélyhotel Sasvár , Parádsasvár
http://www.wellnesshetvege.hu/wellness_hotel/Kastelyhotel_Sasvar,Paradsasvar ...

vezérlő elvünk " amennyi szoba, annyi szolgáltatás "!

www.wellnesshetvege.hu
Oldal leírása
kerekpar.wyw.hu: WYW Kerékpár. Kerékpár üzletek, boltok, nagykereskedés. Kerékpár programok, újságok, magazinok, játékok, túraútvonalak. Kerékpár felszerelés, órák, nyergek, GPS, sisakok...
Gyűjteményünkben 331 válogatott kerékpár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 331 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 148845